Приветствую Вас Гость!
Суббота, 27.04.2024, 08:22
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Форма входа

Календарь

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Главная » 2010 » Июнь » 12 » 12 июня день горда Черкассы
13:56
12 июня день горда Черкассы




Цьогоріч День народження Черкас святкуватимуть 12 червня. Свою 724 річницю місто відзначить святковою програмою, у рамках якої відбудуться шалені водні перегони, смакування полуницею та страв із неї, концерт української зірки Гайтани, гуртів «Скрябін» та «Друга ріка», а також багато інших цікавинок.

Набережна, пірс
Розпочнуться святкування великим водним шоу, у рамках якого буде проведено змагання на ялах між шістьма вузами: ЧНУ, ЧДТУ, Східно-Європейського університету, Академії пожежної безпеки, Юридичної Академії та Черкаської філії Університету культури та мистецтв. На черкасців чекатиме велике водне шоу у рамках якого проходитимуть з змагання з веслування на байдарках серед юнаків, змагання з веслування на каное та байдарках серед дівчат, показові виступи на водних мотоциклах. Серед учасників визначать переможців.
— Ці змагання маємо намір зробити традиційними, — розповідає міський голова Сергій Одарич. — Наступними учасниками змагань на ялах будуть представники мікрорайонів міста.
Любителів гри у «Городки» міська владує порадує майданчиком для цього виду розваг, який планує до Дня міста встановити на пірсі.

Дитячий парк
9 червня о 15.00 у парку стартує щорічний міський фестиваль «Древляндія». Протягом п’яти днів на очах у відвідувачів скульптори творитимуть у дереві героїв казки «Мауглі» (минулого року темою фестивалю була казка «Золотий ключик»). По закінченню роботи скульпторів, відвідувачам пропонуватиметься на свій смак обрати серед дерев’яних шедеврів найкращий та віддати за нього свій голос. Таким чином буде визначена скульптура глядацьких симпатій. Закриття фестивалю та нагородження переможців відбудеться 13 червня о 15.00.
12 червня, у День міста, у парку для дітей та дорослих проходитимуть конкурсно-ігрові програми.

Сквер Богдана Хмельницького
Після водного шоу усіх черкасців буде запрошено на щорічний фестиваль «Полуниця – насолода смаку», де відбудеться частування стравами із полуниці. У зоні пригощання на любителів цієї ягоди чекатиме найбільше полуничне желе в Україні, завдовжки більше 3 метрів, пиріг із полуницями та полуничний морс.
Крім цього у сквері буде ще три зони: зона ярмарку, де на продаж буде виставлені страви з полуниці та сама ягода. Розважальна зона — тут буде встановлена сцена, де проводитимуться конкурси та забави. Виставкова зона — ресторатори та підприємства громадського харчування виставлять на розсуд журі свої кулінарні шедеври з полуниці.

Долина троянд
Тут пройде фестиваль здорового способу життя «Чікен вело фест». На території скверу буде проходити частування куркою-гриль, буде розважальні ігрові програми для дітей та дорослих, а також спортивна зона, де проходитимуть показові виступи з тріатлону, тріалу, флетленду, ВМХ, паркуру,. Частування курятиною проходитиме під музичний супровід черкаських колективів, а на «десерт» заспівають київські гості – Гайтана та гурти «Скрябін», «Друга ріка». Тут же відбудеться завершення святкування Дня народження Черкас яскравим феєрверком.

Парк 50-річчя Жовтня
Розпочнуться заходи о 12.00 презентацією проекту здорового способу життя «Повір у себе». Біля літнього кінотеатру проходитиме виставка фоторобіт та творів образотворчого мистецтва учасників І відкритого міського конкурсу «Черкаська зірка». Серед конкурсантів цих категорій цього ж дня буде визначено переможців. Одночасно на сцені літнього театру переможці «Черкаської зірки» у номінаціях «Вокал» та «Оригінальний жанр» порадують гостей парку гала-концертом.
З 14.00 розпочнеться пленер художників — конкурс дитячого малюнку на асфальті.

До Дня народження рідних Черкас, його жителі — вихованці художньої школи, розмалюють споруди міста. Вони вже художньо оздобили Дитячий парк, на черзі — східці біля ресторану «Апельсин».Стиль розмалювання – довільний.
Просмотров: 1008 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: