Приветствую Вас Гость!
Четверг, 18.04.2024, 06:06
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Форма входа

Календарь

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Главная » 2010 » Апрель » 07

У Придніпровській СУБ створено диспетчерський центр



Аби мешканці Придніпровського району міста змогли швидко зробити заявку на проведення ремонтних робіт або з’ясувати інше питання, у Придніпровській службі утримання будинків створений єдиний диспетчерський центр.

Після реорганізації РЕУ, Придніпровська СУБ мала кілька телефонів для звернень громадян, які до того ж розташовувалися в різних куточках району. Щоб скоординувати дії диспетчерів, майстрів та робітників в одному напрямку, було створено єдиний диспетчерський центр із багатоканальним телефоном, за яким можна викласти свої проблеми, скарги та звернення.
— У пункті працює чотири диспетчери. Ці люди пройшли попередню підготовку й можуть правильно, технічно і грамотно прий ... Читать дальше »

Просмотров: 5682

У Черкасах створили притулок для бездомних собак, а незабаром облаштують майданчики для вигулу тварин



На базі КП "Черкаська служби чистоти” віднедавна повноцінно запрацював притулок для тимчасового утримання бездомних тварин. Нині там облаштовані спеціальні вольєри, а також добудовується медичний стерилізаційний центр, де за собаками доглядатимуть лікарі. У новоствореному притулку зараз перебуває понад 250 бродячих тварин, а розрахований він максимум на 350 – 400. Про це розповів директор КП "Черкаська служба чистоти” Олександр Варденський.

За попередніми підрахунками, у Черкасах нараховується понад 3 тис. безпритульних собак. Найбільше їх можна побачити біля сміттєвих баків.
– Сьог ... Читать дальше »

Просмотров: 3023

Муніципальні інспектори оштрафували перших курців на черкаських зупинках



У Черкасах розпочато спільні рейди муніципальної інспекції та міліції щодо дотримання законодавства та рішень Черкаської міської ради про впорядкування тютюнопаління в місті. 18 березня на території міста працювали три групи у складі муніципальних інспекторів та працівників УМВС, які проводили роз’яснювальну роботу серед населення та фіксували факти тютюнокуріння у заборонених місцях. Про це йдеться на персональному Інтернет-блозі заступника департаменту муніципальної інспекції Черкаського міськвиконкому Ольги Швець.
За її словами, під час рейдів на порушників було складено 24 протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 17 ... Читать дальше »

Просмотров: 587

У Черкасах за прибирання доріг дають 100 гривень



Із 31 березня в Черкасах стартує загальноміська акція з прибирання доріг і розчищення прибордюрних частин. Учасникам "прибирання” міська влада обіцяє щоденну заробітну плату: 100 грн. за розчищення 263 м2 прибордюрної частини або завантаження на спецтехніку 4 м3 ґрунту. Роботи контролюватиме КП "Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів”, на балансі якого перебувають усі міські дороги, а ініціатором залучення "добровольців” виступив міський голова Черкас Сергій Одарич.
 
За словами директора КП "ЧЕЛУАШ” Бориса Оніщенка, вдатись до такого кроку підприємство змушене через істотну засміченість черкаських доріг після зими. А оскільки технічні потужності н ... Читать дальше »

Просмотров: 1111

Конкурс щодо надання права суб’єктам господарювання на організацію сезонної торгівлі квасом



ОГОЛОШЕННЯ
про проведення відповідно до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 30.03.2010 р. № 465 конкурсу щодо надання права суб’єктам господарювання на організацію сезонної торгівлі квасом
на території м. Черкаси у 2010 році
Організатор конкурсу - департамент економічної політики та розвитку виконавчого комітету Черкаської міської ради.
Об’єкт конкурсу - тимчасове сезонне місце торгівлі квасом на території м. Черкаси за адресою:
 

Просмотров: 759

У День Перемоги Черкаси повернуться на 65 років назад



Парад військової техніки, гармоністи на вулицях, чоловіки та жінки, одягнені у стилі 40 років, пісні про історичний День Перемоги, що цілий день лунатимуть містом. Саме так виглядатимуть Черкаси на ювілейну 65-річницю Дня Перемоги 9 травня. Про це розповів міський голова Черкас Сергій Одарич у своєму Інтернет-щоденнику
— Хочу 9 травня зробити таким, яке б назавжди закарбувалося в пам’яті кожного черкасця, — розповідає у себе на блозі Сергій Одарич. — До цього підштовхнули розповіді мого дідуся, який брав участь у Великій Вітчизняній війні і часто розповідав про події тих років.
Позитивну частину історичного минулого, а саме День Перемоги, міський голова хоче «на живо» втілити у жи ... Читать дальше »

Просмотров: 888

Була «Леніна» — стала «Соборна»



Днями центральній площі Черкас було повернуто стару історичну назву – Соборна площа. Із 70-х років і до цього часу вона мала назву площа Леніна. Рішення про повернення площі її колишньої назви було ухвалене на останній сесії Черкаської міськради. У ході поіменного голосування "за” перейменування площі висловилося 34 черкаські обранці, "проти” – 3 і 6 депутатів – утримались.
  
Головний архітектор Черкас Микола Упир розповів, що більшість городян — учасників громадських слухань, що організовувала депутат обласної ради Любов Майборода — позитивно сприйняли пропозицію повернути площі Леніна її колишню назву. Аналогічну думку висловила й архітектурна містобудівна рада.
Тож остаточне слово з цього приводу відтепер мал ... Читать дальше »

Просмотров: 658