Приветствую Вас Гость!
Среда, 17.04.2024, 01:36
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Форма входа

Календарь

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Главная » 2010 » Апрель » 11

З 15 квітня проїзд у тролейбусах коштуватиме 1 грн.



Проїзд у черкаських тролейбусах коштуватиме 1 гривню. Нововедення вступає у силу з 15 квітня. Таке рішення наприкінці минулого тижня ухвалив виконавчий комітет Черкаської міської ради. Про це повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич. 
За його словами, минулого тижня міськвиконком отримав погодження на підвищення тарифів на проїзд у тролейбусах від Міністерства житлово-комунального господарства, якого довелося чекати близько 5 місяців.
— Ми мали намір привести тариф на проїзд у тролейбусі до рівня економічно обґрунтованого ще восени минулого року, але через ряд суб’єктивних та об’єктивних причин, як то виборчий процес в Україні, нам не давали цього погодженн ... Читать дальше »

Просмотров: 589

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РАДІАЦІЙНОГО КОНТРОЛЮ ПОВІТРЯ ЗА 2009 РІК



За регламентом спостережень, які проводить метеостанція Черкаси (територія ае-ропорта) визначаються такі показники радіоактивного забруднення приземної атмосфери:
-сумарна бета активність випадів;
-вміст цезія 137 і стронція 90 в атмосферних випадах;
-дозиметричні вимірювання – радіаційний фон (потужність експозиційної дози гаммавипромінювання, далі ПЕД).
Радіаційне навантаження у приземному шарі повітря формується за рахунок ра-діонуклідів природного і штучного походження. Відповідно виміри загальної бета- актив-ності випадінь враховують, як природні так і штучно утворені радіонукліди, серед яких і головні техногенні бета- випромінювачі цезій 137 і стронцій 90.
Пр ... Читать дальше »

Просмотров: 599

На черкаському пірсі встановлюють нові ліхтарі та облаштовують газони



Комунальники Черкас розпочали підготовку до весняного сезону з упорядкування міської набережної. Днями на пірсі вздовж берега КП "Міськсвітло” встановило 12 опорних стовпів, на які незабаром вмонтують ліхтарі. Таким чином уперше за останні 10 років черкаська набережна буде повністю освітлюватися. «Старі» стовпи освітлення, які вже були непридатні до експлуатації, демонтували ще торік.
За словами директора КП "Дирекція парків” Олександра Радуцького, освітлення пірсу – далеко не єдиний весняний подарунок жителям міста від міської влади. Для більшої комфортності черкасців та гостей міста на набережній також встановили ще 10 нових лавочок т ... Читать дальше »

Просмотров: 551

У Черкасах на Благовіщення пограбували дитячий садочок



Уніч на 7 квітня черкаський дитячий садочок № 30 «Вербиченька» пограбували. Невідомі зловмисники «обчистили» складське приміщення, де зберігалися продукти харчування. Про це на своєму Інтернет-щоденнику повідомляє перший заступник міського голови Микола Шкарабура.
— Сторож виявила зламані замки й двері в овочесховищі о 5 годині ранку під час обходу території. Нині цією справою займається міліція. У ситуації, що сталося, проблема не скільки в матеріальних втратах, а в моральності. Крадії позбавили харчування наймолодших черкасців - дітей. До того ж відомо, що з фінансуванням галузі зараз складно. Адже ще досі немає державного бюджету, а відповідно не ухвалено міського. Враз ... Читать дальше »

Просмотров: 644