Приветствую Вас Гость!
Суббота, 27.04.2024, 03:43
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Форма входа

Календарь

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Главная » 2010 » Апрель » 11 » На черкаському пірсі встановлюють нові ліхтарі та облаштовують газони
20:24
На черкаському пірсі встановлюють нові ліхтарі та облаштовують газони

На черкаському пірсі встановлюють нові ліхтарі та облаштовують газони



Комунальники Черкас розпочали підготовку до весняного сезону з упорядкування міської набережної. Днями на пірсі вздовж берега КП "Міськсвітло” встановило 12 опорних стовпів, на які незабаром вмонтують ліхтарі. Таким чином уперше за останні 10 років черкаська набережна буде повністю освітлюватися. «Старі» стовпи освітлення, які вже були непридатні до експлуатації, демонтували ще торік.
За словами директора КП "Дирекція парків” Олександра Радуцького, освітлення пірсу – далеко не єдиний весняний подарунок жителям міста від міської влади. Для більшої комфортності черкасців та гостей міста на набережній також встановили ще 10 нових лавочок та сміттєві урни.
– Щодо урн, то не перестаю дивуватися нашим людям. Цієї зими невідомі вандали зламали та викинули на лід 5 урн. Дві з них розбилося, дві втонули, а одну нам удалося витягнути, – зауважив Олександр Радуцький.
Крім того, скоро на пірсі облаштують зелені газони. Як розповів начальник управління екології та раціонального природокористування Черкаського міськвиконкому Володимир Гусаченко, на пірс було завезено приблизно 3 машини ґрунту. Причому завезли його підприємці власною технікою з іншого об’єкту, де велися розкопки землі.
– Торік на пірсі було встановлено перші ліхтарі. Однак нині там зовсім не упорядкована прибордюрна частина. Тепер же, за допомогою цього ґрунту, вздовж алеї ми засіємо зелені смужки газону. Окрім приємного естетичного вигляду, це також унеможливить обростання алеї бур’янами, утворення амброзії, руйнування бордюрів, – зазначив Володимир Гусаченко.
Нагадаємо, що ще торік міський голова Черкас Сергій Одарич поставив завдання комунальникам зробити набережну найулюбленішим місцем відпочинку черкасців. За рік міська влада майже повністю відродила пірс. Там було висаджено дерева, озеленено частину газонів, встановлено перші ліхтарі, урни, лавочки. Нині пріоритет міської влади залишається незмінним – зробити все, щоб жителям і гостям міста було комфортно відпочивати біля води.
Просмотров: 552 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: